Velkommen til vår blogg om Kaisa og Ariel

Velkommen til bloggen som skal handle om Ariel, katten vår, sitt liv på landet. Ariel lyder kallenavnet "Stripa", som hun hadde lært seg før hun kom til oss 7 mnd gammel.


Bloggen startet som en blogg om "Kaisa og Ariel - som hund og katt" og endrer navn 26 aug 2010 til å hete "Ariels liv på landet". Både Kaisa og Ariel er omplasseringdyr, men det viste seg at det ble vanskelig for Kaisa å leve med katt, så hun blir da overtatt av FOD fordi eier vil sikre at Kaisa kan finne sitt endelige hjem ved hjelp av kyndige hundefolk.



.


Etiketter

2010 (26) 2011 (8) angst (1) Ariel (24) Ariel og Kaisa (12) artikkel (6) bjeffing (3) disiplin (7) Halti grime (5) høst (1) juli (2) juni (1) Kaisa (7) Kula (6) link (4) mai (1) mars (1) medisin (1) mus (4) reise (1) sosialisering (5) Stripa (2) trening (4) video (2) videolink (1) vinter (7) vår (1)

onsdag 11. august 2010

Nyklipte negler og noe som ikke er mus



I dag har Kaisa fått stelt neglene sine, og fått en salve for det ene øyet sitt.

Ariel har fanget et eller annet som ikke er mus, men det ligner i hvert fall.

Hund og katt kan ennå ikke være løse sammen. Kaisa har jaget katten, og lyder oss ikke når vi gir ordre idet det skjer. Hun blir bare stående å vente på at Ariel skal flytte på seg, for igjen å jage.

Det gjenstår mer trening på ønsket adferd, i flere sammenhenger, så det er bare å brette opp ermene, om jeg skal si det slik. Som tidligere nevnt, at hund og katt kan gå sammen inne er hovedmålet.... og trening på ønsket adferd, sosialisering etc. er de første skrittene mot dette.

Etter den siste jagingen har Ariel vanskelig for å trives der Kaisa er. Hun går ikke inn på kjøkkenet, spisestua, eller andre steder hun er vant til at Kaisa er.... Det er nok mest for at hun ikke stoler på at vi kan passe på henne, ettersom hun ble så voldsomt jaget. Og ja, det er vår skyld. Kaisa vet ikke bedre.

Og det spørs, nå har de vært sammen i over 3 uker, og det er i hvert fall sosialiseringsarbeid overfor katt. Og Ariel har vært oppsøkende, uten aggresjon i det hele tatt overfor Kaisa. Når utviklingen da er at Kaisa har blitt tryggere på Ariel, og samtidig er ellevill  etter å jakte på henne, bjeffe, knurre og logre, så kan det se ut som at katt ikke er noe for Kaisa å bo sammen med.

.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

LinkWhithin

Related Posts with Thumbnails